Staal technologies launches rebranding

Omnirdadar | maatwerk radar sensoren

Welkom bij OmniRadar - een nieuw hoofdstuk

Na 15 jaar van toewijding en innovatie in de radar technologie, zijn we verheugd om een belangrijke verandering aan te kondigen: Staal Technologies wordt OmniRadar. Deze transformatie is meer dan een nieuwe naam; het is een weerspiegeling van onze groei, onze uitgebreide ervaring, en onze visie voor de toekomst.

Waarom de rebranding?

Toen we 15 jaar geleden begonnen als Staal Technologies, was onze focus gericht op het ontwikkelen van geavanceerde FMCW radartechnologieën en het ontwerpen van 60GHz radarchips. Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in radar R&D en zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in deze niche. Onze technologie heeft vele toepassingen gevonden in verschillende industrieën, en we hebben onszelf bewezen als experts in dit domein.

Maar de wereld van technologie staat nooit stil, en dat geldt ook voor ons. We hebben gemerkt dat er een groeiende vraag is naar op maat gemaakte radarsensoren, specifiek ontworpen om aan de unieke eisen van onze klanten te voldoen. Met onze diepgaande kennis en ervaring zien we een enorme kans om in deze behoefte te voorzien en onze klanten nog beter te ondersteunen.

Wat betekent dit voor onze klanten?

De overgang naar OmniRadar betekent dat we nog beter gepositioneerd zijn om op maat gemaakte radaroplossingen te leveren die precies passen bij de specifieke behoeften van onze klanten. Onze nieuwe merkidentiteit symboliseert onze evolutie van een technologieontwikkelaar naar een klantgerichte partner die oplossingen op maat levert. Dit omvat alles van het ontwerp en de ontwikkeling van unieke radarsensoren tot volledige integratie in bestaande systemen.

Hoewel onze naam verandert, blijven onze kernwaarden en onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid hetzelfde. We blijven dezelfde betrouwbare partner die u kent, met dezelfde mensen en dezelfde passie voor technologie. Wat wel verandert, is onze focus op maatwerkoplossingen, die ons in staat stelt om u nog beter van dienst te zijn.

Share this post